Monday 13th May 2024

Неща, които трябва да направите на работа, за да се подготвите за вашето бягство

October 17, 2022 by dvqm
No Comments

мина доста време, защото говорихме за действително вземане Обсъдете. Читатели, какво правите на работа, за да се подготвите за ваканцията си? Смятате ли, че има различни неща, които трябва да направите, за да се подготвите за вашето бягство, ако сте напълно в офиса, хибрид или дистанционно?
(Друг въпрос: Има ли някакви позиции или динамика на работното място, където наистина просто се чувствате удобно да проверявате напълно за седмица или много повече без значителна подготовка-и какви според тях са? Много повече старши, много по-младши, а не обслужване на клиенти ориентиран и т.н. …)
{Свързано: Попитахме читателите: Колко много платени дни за бягство получавате всяка година?}
Неща, които трябва да направите на работа, за да се подготвите за вашата ваканция
Някои предложения:
План, план, план. Знайте какво се дължи, преди да си тръгнете, когато сте си отишли ​​и когато се върнете. Приоритизирайте нещата въз основа на графика, но също така въз основа на това колко работа можете да свършите, ако е необходимо, докато сте в самолета или (да забраня на боже) самото бягство. Например: този проект, базиран на факти, с милион свързващи вещества, движещи се парчета или много хора, участващи във веригата на решения? Направете това в офиса. Тази кратка статия, която пишете – за която се прави изследването, но кратката статия се нуждае силно от редактиране? – Това е страхотен проект за самолета, ако се отнася до това.
Уведомете други хора, че скоро планираното ви време за бягство идва. Това зависи много от динамиката на офиса – направих всичко – от имейла на моите началници (и подчинени), за да ги уведомя, че се появява седмица или две преди време, до напускане на пътеводител на моето бюро на офиса ( като мълчаливо напомняне).

Оставете офиса си добре подготвен. Ако работите по три или четири различни проекта, оставете купчина за всеки на бюрото си, така че ако в ваше отсъствие се появи въпрос, вашите колеги имат поне боен шанс да намерят отговора сами. Също така, винаги съм оставял отпечатан лист с маршрута си, информацията за хотела ми, номера на мобилния ми номер (и номерата на моите придружители) и всичко друго, подходящо. Може да искате дори да „планирате“ време всеки ден за бягство, за да отговаряте на имейли и гласови съобщения, така че други хора знаят кога могат да очакват отговор. (Очевидно това зависи от вашия старшинство и от това колко много пожари се случват в офиса, когато напуснете.)
{Свързано: Какво да знам за приемането на бягството сам}
Няколко повече идеи от коментаторите на предишни дискусии за това:
Моите колеги и аз се опитваме да си направим бягствата на другите малко по -опростени, като се разделяме на работата си един на друг, докато сме навън. И така, ако следвах бягството следващата седмица, щях да се срещна с двамата си колеги и да разделим текущите си проекти между тях. За всеки проект те получават най -новите чернови (или инструкции, ако няма проект), клиентът се контактува и казвам на клиента да се свърже с колегата Джейн с някакви въпроси или проблеми по техния въпрос, докато ме няма. Когато колегата Джейн си вземе почивката, аз си възвръщам. Колегата Джейн и аз търгуваме номера на мобилни телефони за спешни случаи, но рядко ги използваме. Това работи толкова добре за нас, че обикновено можем да вземем цяла седмица бягство без едно обаждане от офиса. Ако можете да изработите този вид споразумение за споделена работа с колегите си, това е страхотен начин да се уверите, че не е нужно да се убивате, опитвайки се да изчистите бюрото изцяло, но все пак можете наистина да изключите, когато вземете почивката си.
Изграждам допълнителен ден, когато се върна. Връщаме се обратно в събота, за да можем да се приспособим към джет изоставане и пране, да наваксаме по имейл, да триаж на входящата поща. Ако нещата станаха толкова зле в получаването на нещата в покупката, преди да напусна, бих помислил да изградя допълнителен ден в началото на ваканцията, планирайте да си вземете петък, за да коригирам хората към почивката си. Завършете нещата у дома, за да помогнете за преход. Но наистина, нещо винаги се случва. Хората могат да оцелеят без теб. Те не искат, но могат.
Обикновено се опитвам да изготвя бърза бележка за всеки случай/проблем, който евентуално може да се появи, и да ги изпратя по имейл на всеки, който може да се включи. Например „случаят на Смит включва (предмет) и нищо не се дължи до X, но клиентът може да се обади за Y.“ Само така че те не са напълно изгубени, ако се появи нещо.

{Свързани: Повтаряте ли ваканции или опитвате нови дестинации за бягство?}
Един адвокат имаше някои страхотни съвета:
Аз съм адвокат, толкова различен, но все пак подобни проблеми с бягството – непредсказуеми срокове, се съсредоточават върху обслужването на клиента, изискването на шефове и колеги.
Оставям изчерпателен списък на всеки въпрос, по който работя, ако ще бъда извън офиса за седмица или повече. Давам го на моя асистент и той включва кратко описание на въпроса, състоянието (т.е. писма са изпратени, чакане на отговор), външните контакти, които WH WH WH WHo Може да се обади по въпроса и вътрешното лице за контакт, което може да се справи с него, докато съм далеч. Намирам, че това е ценен начин да се уверя, че не ми липсва нищо, и ценен, когато се върна, за да мога просто да се кача там, където съм спрял. Моят асистент го харесва, защото тя има какво да каже, когато клиент се обади („Госпожа Емцкваред е извън града, но госпожа Джоунс е наясно с този въпрос – мога ли да препратя обаждането към нея?“)
И обичам да отделям половин час всеки ден за бягство, за да изчистя електронната си поща. Обикновено не отговарям извън фирмата; Просто напред към вътрешния си контакт и ги оставям да отговорят. Мразя да се връщам към пълна кутия за електронна поща. И накрая, опитайте се да не изпращате имейл за 3-5 компании, преди да напуснете града (което означава, ако напуснете в 6 часа сутринта, не изпращайте електронна поща след 15:00 предния ден). Толкова повече имейл, който изпращате, толкова повече се връщате … и ако трябва да изпратите имейл в този прозорец, уверете се, че това е пълно и организирано описание на вашите заключения и предложения, а не само „нека да Говорете за това ”електронна поща.
И докато сте на бягство – поставете телефона си в сейфа и изключете звънеца. Или изключете функцията за синхронизиране на електронната поща или деактивирайте известията по електронната поща. Направих това неволно веднъж и го направих умишлено оттогава. Наистина си струва.

Читатели, какви неща правите на работа, за да се подготвите за ваканцията си?
PSST: Тук са задължителни пътувания на компанията за читатели на корпорации:

< >

Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Сток снимка през шаблон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.