Tuesday 14th May 2024

Забрави ме не: Пътуване на сервиз

May 7, 2023 by dvqm
No Comments

Ето един забавен въпрос, който се надяваме хипотетичен: Какво много се ужасявате да забравите за пътуване на сервиз? Какво бихте излезли и да получите веднага, ако разбрахте, че сте го забравили?

За мен отговорът винаги е моята чанта за грим. (Или, когато кърмих, някаква решаваща част от помпата.) Трудно е да забравиш дрехи, обувки, бельо – и можете да получите почти всяка хартия, факс или изпратена по имейл.
Но ако забравите да опаковате чантата си за грим, BAM, неочаквано трябва да отидете в дрогерия и да похарчите незабавно $ 40-$ 60. (Освен ако не харесвате фантазия, в този случай предполагам, че това е пътуване до най -близката сефора.) Поради тази причина обикновено нося чантата си за грим със себе си – не я проверявам, дори и на портата. Това винаги ме кара да се чувствам абсолютно суетен и луд, но може да бъде наистина решаващ компонент!

(Още едно странно нещо, което правя, когато пътувам: Отдръпна се само след като осъзная какво е забравих. Винаги има нещо!)
Дами, какво ще кажете за вас? Имате ли някакви забавни истории за забравяне на решаващи неща за пътуването на услуги – и как се справихте?
PSST: Тук са задължителни пътувания на Corporette Corporette Service:

< >

На снимката: Анатомия на чантата за грим, първоначално качена на Flickr от Meenakshi Madhavan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.