Tuesday 14th May 2024

Най -добър грим за очи с качулка

August 3, 2023 by dvqm
No Comments

Първи неща първо. Очите с качулка не са направо от научната фантастика. Те са чифт очи, където клепачите са покрити от кожата или костта и изглеждат почти неоткриваеми, когато очите са отворени. Той показва, че кожата над капака се притиска върху клепача, образувайки качулка. Очите с качулка имат излишък от сгъване на кожата от костта на веждите до линията на миглите, която свива капаците ви и ги кара да изглеждат сънливи.
Наличието на очи с качулка не показва, че сте ужасни по никакъв случай. Има и зашеметяващо изглеждащи жени като Дженифър Лорънс, Блейк Лайвли, Ема Стоун, която има очи с качулка. Той показва, че гримът за очи с качулка е домейн, който е много там в радара на обжалване.

Грим за очи за окото с качулка
Е, най -добрият грим за очи с качулка включва следното – грим за очи за очи с качулка, сенки за очи с качулка и идеи за грим за очи с качулка.
[SC: MediaD]

Нека да разберем много повече за грима с качулки. Надявам се, че всички страхове и съмнения да изглеждат красиви с очи с качулка, за да си починат.

Отидете грунд
Очите с качулка изглеждат много смазани. Имате нужда от добър грунд за сенки за очи, така че да можете да носите сянка за очи, без да се плъзга по капаците ви. Primer Primer Primer Primer Protion Primer Primer е дълга трайна основа за сенки, която се предлага в лесна за изкълчване тръба.

Маркирайте миглите си
Основният ви фокус, когато правите грим за очи с качулка, трябва да е да ги накарате да изглеждат голям комплект. И за това Mascara ви помага да получите ефекта. Просто помитайте очите си с качулка с най -лек нюанс на сенки за очи и сте готови.

Тъй като нарушаването се оказва най -добрата защита, вземете качествена водоустойчива маскара, която не помръдва. Примери са Maybelline Full ‘n мека водоустойчива маскара и Covergirl Lashblast обемна маскара, черен 830, водоустойчив.

Ако получаването на естествено изглеждаща дължина и драматичен обем е вашата чаша чай, тогава изберете Maybelline като грим за очи за очи с качулка.
Крилата очна линия
Един от основните компоненти в грима с качулка е очна линия. И когато изваждате крилата очна линия, нарисувайте я бавно и много внимателно, докато гледате право напред.
Винаги не забравяйте да завършите да рисувате очната си линия с основна линия или контур.

Решаващото е поставянето
Болезнено е да знаете, че колосалното време, което сте прекарали за прилагане на сенките за очи, изчезва, след като отворите очите си.
По -добрата алтернатива е да нанесете облицовка на очите над линията на косъм и сянка на очите над гънката на клепача, където тя ще стърчи много, дори когато очите ви са отворени.
[Също така прочетете: Как да правите основен грим за различни форми на очите]
Работете с веждите
Правилната арка в веждите липсва при момичета с очи с качулка. Освен това те са по -ниски в сравнение с други форми на очите.
Вместо да оставяте депресията да се оправи от вас, използвайте идеи за грим за очи с качулка под формата на молив. Отидете да използвате молив за вежди, за да получите челото, което искате. Не променяйте естествената точка на заявка на веждите си, тъй като те могат да придадат на веждите ви странно.

Експериментирайте с цветове
Откажете се от страховете си да играете със смели цветове, когато се отнася до най -добрия грим за очи с качулка. Изпробвайте електрическо синьо или фуксия. Можете също да използвате NYX Color Mascara в лилаво.

Надявам се, че сте намерили грим за очи за очи с качулка, обещаващи и си струва да изпробвате. Кажете ни как сте намерили триковете и съветите. И споделете и разпространявайте тази информация във вашата социална мрежа.
Източник на изображения: pinterest.com, totalbeauty.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.